SUCH Glimmergruvans Rusty f 19861123e Glimmergruvans Brutus u Glimmergruvans Ipsi.

             

             BusRusty visar prov på trädgårdsskötsel. GRÄVER i Clematisplanteringen. Fantastisk blomma som överlevt och fortfarande efter 12 år är så här fin!!!!

           Rusty  var min första egentliga tävlingshund. Rusty var en otroligt rolig hund att ha med att göra. Hon var bestämd och envis som få i arbete, god som guld "privat" och älskade verkligen att få vara med i alla sammanhang. Spårade som en gudinna och tog sig snabbt till elitklass i spår där hon lyckades bra.Tyvärr slutade vi tävla med henne alltför tidigt eftersom mitt arbete tog all min tid.Hon hade en kull valpar med Evallens Quantas och i den kullen föddes 1 tik och 5 hanar. Tiken, Tant Bruns Ragat Christie, blev sedermera mamma till Glimmergruvans återupptagna kelpieuppfödning. Rusty blev exakt 12 år. Hon dog mycket hastigt av sviterna efter erlichia!!! 

 

SUCH INTUCH Nemårs Ufo( Nixon, Nicke) 19870425 e "alla titlar" Glimmergruvans Krick u Nemårs Mazarin

                                                                                                                                                                       

         Nicke 8 veckor         9 veckor har fått syn på KOR!!  o vips har han hoppat in i hagen

                                    

          Ca 1 år  o busar på stranden               Ca 4 år                               11 år

 Nicke kom till oss våren 1987 som 8 veckors valp. Han ägdes av sonen i familjen, Nikola, och tränades mest av honom. Nicke var en glad och livlig hund som tränades både i spår och sök. Han tävlades en del och blev uppflyttad till elit i sök samt till högre klass i spår. Nicke blev 13 år.

Det blev några utställningar med honom och han blev snabbt SUCH och INTUCH. Han var , i mina ögon, en vacker kelpie.

Tant Bruns Rosa Pantern ( Gösta) 19900903 e Evallens Quantas u Glimmergruvans Rusty

Gösta var den i Rustys kull som inte reste sina öron så han fick stanna kvar hos oss. En underbar kille som under hela sitt liv var hemmahund och som fick sin livsuppgift i fiskesällskap åt husse, spårträning med matte och en alldeles ljuvlig uppfostrare av Glimmergruvans Xtra ( Betty-bus). Han hade en total tillit till människor och var omtyckt av alla. Gösta dog i sviterna efter erlichia.

      

 

Till index